Εφαρμογές για κινητές συσκευές

Τα τελευταία χρόνια, η χρήση έξυπνων συσκευών τηλεφώνων (smartphones) και tablets έχει αυξηθεί σημαντικά, ξεπερνώντας σε δημοφιλία τόσο το ραδιόφωνο όσο και τον έντυπο τύπο. Η Qubis είναι μια εταιρία που πρωτοπορεί στην υλοποίηση εφαρμογών για κινητές συσκευές, δίνοντας τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να επεκταθεί χρησιμοποιώντας την κινητή συσκευή. Οι εφαρμογές που δημιουργεί η Qubis προσφέρουν μοναδικό στυλ, ασφάλεια και λειτουργικότητα για όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Στην Qubis, κατασκευάζουμε εφαρμογές για συσκευές κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούν λογισμικά Android και iOS. Στην ουσία ο προγραμματισμός διαφέρει για αυτά τα δύο λειτουργικά, οπότε και τα θεωρούμε 2 ξεχωριστές εφαρμογές. Λογισμικό iOS έχουν οι συσκευές iPhone, iPad και iPod, ενώ λογισμικό Android έχουν τα πολλά κινητά smartphones, αλλά και πολλά tablets.

Στην Qubis, σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα GUI (Graphical User Interface), κάνοντας τις εφαρμογές σας μοναδικές. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα γραφικά στοιχεία (elements) της εφαρμογής σχεδιάζονται σύμφωνα με τα χρώματα και το στυλ της Εταιρείας σας. Η επιλογή του θέματος της εφαρμογής γίνεται από την αρχή σύμφωνα και πάντα με σκοπό την υλοποίηση των ιδεών σας. Αρχικά, σχεδιάζουμε την εφαρμογή σε μακέτες, πάντα σε συνεργασία με εσάς.

Δείτε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ QUBIS

carpoint_new

Carpoint – Τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

elixiroflife

Elixir of Life – Το ποιοτικό κατάστημα του διαδικτύου

itech_blog_new2

iTech-Blog.eu – Ενημερωτικό Blog

cms_assistance

CMS Assistance – Ιατρική Φροντίδα