Κατοχύρωση Domain Names

Η Qubis σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την διαδικτυακή σας παρουσία. Για την Ιστοσελίδα σας θα βρείτε σε εμάς ότι χρειαστείτε. Ξεκινώντας από την δυνατότητα κατοχύρωσης Domain Names το οποίο αποτελεί το πρώτο και βασικό βήμα στην κατασκευή ενός νέου Ιστοχώρου.

Τα Domain Names είναι στην ουσία μία λέξη (ονομασία) που επιλέγουμε προκειμένου να μπορούμε να συνδεθούμε εύκολα και γρήγορα σε μια ιστοσελίδα που είναι ανεβασμένη στο διαδίκτυο (internet).

Η λέξη αυτή πάντα προσδιορίζεται από μία κατάληξη που συνήθως χαρακτηρίζει την γεωγραφική «περιοχή» του δικτύου στην οποία ανήκει ή την ιδιότητα της ιστοσελίδας.

Έτσι, τα domain names με κατάληξη .gr θα έχει την μορφή πχ mydomain.gr, ένα όνομα χώρου με κατάληξη .com θα έχει τη μορφή mydomain.com και οι χρήστες θα μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες που θέλουν γράφοντας σε κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης (όπως στο Google Chrome, Internet Explorer, Safari ή τον Firefox) μια διεύθυνση της μορφής http://www.mydomain.gr ή http://www.mydomain.com

Δείτε επίσης:

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

carpoint_new

Carpoint – Τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

elixiroflife

Elixir of Life – Το ποιοτικό κατάστημα του διαδικτύου

itech_blog_new2

iTech-Blog.eu – Ενημερωτικό Blog

cms_assistance

CMS Assistance – Ιατρική Φροντίδα